RENSON VENTILATIE

Wist u dat uw gezondheid en welzijn nauw samenhangen met de ventilatie en zonnewering in uw woning? Onze partner Renson biedt tal van oplossingen met het “Healthy Domestic concept”. Zo is uw droomwoning ook een goed geventileerde en gezonde woning. Doordat we onze woningen steeds beter isoleren en ze bijna luchtdicht gaan bouwen, blijven vocht en CO2 meer in de lucht hangen.

Een slecht binnenhuisklimaat kan onaangename gevolgen hebben zoals een droge keel, oogirritatie, hoofdpijn en allergieën. Een teveel aan vocht in huis kan op zijn beurt geurtjes, condensatie en schimmelvorming met zich meebrengen. Daarom is ventilatie van bijzonder belang.

De keuze van het juiste ventilatiesysteem hangt af van verschillende factoren en de eventuele aanwezigheid van een type C of D technisch ventilatiesysteem. Als Renson ambassador bieden we u  een waaier van oplossingen die esthetiek, energiezuinigheid en functionaliteit verzoenen. De ventilatieroosters zijn nagenoeg onzichtbaar en kunnen perfect geïntegreerd worden in uw woning zonder concessies aan het ontwerp.

Indien er geen ventilatiesysteem voorhanden is, kan je opteren voor een geïntegreerd systeem in of op je raam- of deurkader. We voorzien deze naar wens met pollenfilter en akoestische demping. Indien je wel een type C of D-systeem heeft kan je kiezen uit een reeks andere systemen. Met de producten van onze partner Renson en de service van Beneens Alucon, ben je zeker van een perfecte oplossing met maximale esthetiek. Ontdek in de brochure onderaan de pagina het gamma dat wij als Renson Ambassador bij u kunnen plaatsen!

RENSON ZONNEWERING

Licht is leven, maar de vele vensters en de grote glaspartijen in onze woningen bieden bijzondere uitdagingen aan ons leefmilieu. De intensiteit van het natuurlijk licht verandert onder invloed van de bewolking, seizoen of tijdstip voortdurend. maar uw leefcomfort wil u natuurlijk steeds op hetzelfde hoge niveau houden. Daarom moet de lichtinval goed beheerd worden.

Met onze partner Renson bieden wij u alle mogelijke oplossingen aan om de inval van zonlicht te controleren. Zo gaan we oververhitting, verblinding of weerkaatsing en verkleuring van meubilair, vloer en gordijnen tegen. Ontdek in de brochure onderaan de pagina de verschillende mogelijkheden of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

RENSON TERRASOVERKAPPINGEN EN PERGOLA'S

We weten allemaal dat de zomer niet lang genoeg duurt. En hoe dikwijls is het net een beetje te fris om buiten te eten en wil je beschutting tegen de wind. Maar soms wil je dan weer wat extra schaduw. Geen probleem wanneer je kiest voor een van de oplossingen die we met onze partner Renson aanbieden.

We bieden je het volledige gamma aan. Overtuig je via de brochure onderaan deze pagina van de meerwaarde voor uw tuin en laat de constructie aan specialisten over!

Bekijk ook de mooie filmpjes van Renson in onze mediatheek.