RAAMPROFIELEN

Wat ook je stijl, isolatiewensen en budget zijn, wij hebben het juiste profiel. We helpen je graag. De meest gebruikte profielen zijn:
 
CS 38-SL Een ultraslank (SL = SLIM) en elegant systeem dat zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovaties kan dienen waar het originele design van bijvoorbeeld de stalen ramen behouden dient te worden.

CS 68 Een reeks die voor elk wat wils biedt. Je kan ze bestellen in de stijlen functioneel, renaissance, softline en als verborgen vleugel.

CS 77 Deze reeks past bij alle hedendaagse architectuurtrends en biedt een evenwicht tussen thermische isolatie, stevigheid, veiligheid en comfort. Te verkrijgen in de stijl functioneel en als verborgen vleugel.

CS 86-HI Dit multikamersysteem combineert design, stabiliteit en een uitstekende thermische isolatie (HI = High Insulation). Deze reeks is te verkrijgen in de stijl functioneel en als verborgen vleugel.

CS 104 Deze reeks is jouw keuze voor passief- en lage energiehuizen. Je combineert de beste isolatiewaarden (tot Uf 0,88W/m²K) met een maximale sterkte waardoor zeer grote overspanningen mogelijk zijn. Bouw nu al volgens de normen van de toekomst!

Masterline 8 reeks  Met de introductie van dit nieuwe baanbrekende aluminium raamsysteem verlegt Reynaers Aluminium zijn grenzen. Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.

Masterline 8 is het raamsysteem voor de toekomst. Het voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+ versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in 3 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance, en Deco. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

 

SCHUIFRAMEN

Een schuifraam is ideaal voor wie veel belang hecht aan het binnenkomende licht, graag verbonden is met zijn tuin en houdt van gebruiksgemak. Het unieke Reynaers hefschuifsysteem maakt het mogelijk om ook zware glaspartijen moeiteloos in beweging te brengen. Bij nieuwbouw kunnen we het railsysteem in de vloer inbouwen – alweer een perfecte match van functionaliteit en esthetiek.

Je kan kiezen uit de schuifdeurreeksen CP130 of CP155. De cijfers staan voor de bouwdiepte van het profiel (in millimeter).Hoe dieper het profiel hoe beter de isolatiewaarde wordt en hoe zwaarder de glaspartijen kunnen zijn (tot 400kg). De reeksen kunnen als schuifdeur of als hefschuifdeur besteld worden met een lage drempel. Zelfs automatisatie is mogelijk. 

HI-FINITY GAMMA

Het Hi-Finity schuifraamsysteem is de bekroning van vele jaren onderzoek en innovatie. Dit technisch hoogstandje werd ontworpen en ontwikkeld door Reynaers Aluminium in samenwerking met Belgische designers en materiaalarchitecten. De ultrafijne look met zeer ranke verticale profielen en in vloer en plafond geïntegreerde kaders zorgt voor een bijna naadloze en transparante glasoppervlakte van onder tot boven. De glaspartijen kunnen tot 500kg zwaar zijn en dit bij een maximale hoogte van 3,5 meter. Wie doet het ons na?

Het Hi-Finity gamma voldoet aan alle nieuwe eisen inzake energiezuinigheid en vanzelfsprekend voldoet het aan de strengste Europese kwaliteitsnormen. Deze productlijn werd gelauwerd met het Henry van de Velde label van Design Flanders.