3 generaties Beneens

  Bedrijven en kantoren

Wij hebben veel ervaring met kleine en grote kantoorprojecten en zijn vertrouwd met de laatste trends op vlak van BEN-normen en ecodesign. Onze partners appreciëren de stiptheid en efficiëntie waarmee wij ons in hun planning voegen. Wij zijn ook bijzonder trots op onze expertise met bouwkundig erfgoed.

  Woningen en villa's

Wij zijn je partner voor jouw nieuwbouwwoning of villa, voor jouw trendy appartement. De Reynaersprofielen laten ruimte voor elk type stijl, van klassiek tot hedendaagse strakke architectuur. Ook jouw renovatieproject begeleiden wij met raad en daad. U zal versteld staan van de kwaliteit die wij u kunnen bieden tegen concurrentiële prijzen!

  Winkels

Zowel voor de renovatie als nieuwbouw van winkels, toonzalen en praktijkruimtes zijn wij een voorkeurspartner van vele architecten en bouwheren. De jarenlange ervaring als winkelinrichter van moederbedrijf Beneens zorgt dat we qua design en functionaliteit op een hoog niveau spelen - ook als het heel snel moet gaan.

  Openbare gebouwen

Wij hebben een ruime ervaring met openbare gebouwen zoals bibliotheken, sporthallen, scholen, dagverblijven en dergelijke. Door onze snelle productie in eigen beheer en de perfecte timing zijn we voor de architecten en projectleiders ​een betrouwbare en graag geziene partner.