3 generaties Beneens

Familiebedrijf met een traditie van innovatie

Beneens Alucon is jouw partner voor aluminium schrijnwerk. Wij werken voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven en de publieke sector. We zijn de eerste keuze van heel wat architecten en van Concrete House. Onze projecten omvatten woning- en villabouw, kantoren, winkels en openbare gebouwen. Van appartement tot de KBC Boerentoren: ons design past overal!

Beneens Alucon is partner van Reynaers Alumnium. Wij garanderen je zo de beste en meest innovatieve aluminiumprofielen op de markt. In onze productiehallen in Olen assembleren we zelf alle types van ramen en deuren. Wij leveren jouw maatwerk en denken creatief en technisch met je mee in elk project. Daarnaast bieden we u ook de uiteenlopende ventilatieoplossingen van Renson aan en zijn we ambassador van het Renson-outdoorprogramma

Beneens Alucon is ontstaan in de schoot van Bouwbedrijf Beneens, een toonaangevende onderneming voor algemene bouwwerken, interieur- en winkelinrichting. Wij zijn met alle aspecten van de bouwsector vertrouwd en begrijpen het grotere plaatje van uw project. Als het technisch mogelijk is, dan maken we het voor je! Als familiebedrijf denken we op lange termijn en investeren we in duurzame klantenrelaties. Maar we investeren ook in onze leefomgeving. Naast onze visie om de beste te zijn tegen competitieve prijzen, willen we ook blijven uitblinken op het vlak van innovatie en duurzaamheid. Bij ons ben je mee voor de nieuwste trends in bijna-energie-neutraal bouwen.

We investeren voortdurend verder in ons eigen bedrijf en in de opleiding van ons personeel. We willen het verschil maken met bekwame en hoogopgeleide werkmannen. Met externe opleidingen en via het Reynaers opleidingsinstituut blijven we op de hoogte van de nieuwste innovaties die ook voor jouw  project van belang zijn.

We zijn perfect ingesteld om projecten van plan tot oplevering te realiseren in een periode van zes tot maximaal acht weken. Voor dringende projecten kan dat zelfs naar vier weken gaan.

Wij zijn erkend aannemer klasse 5 categorie D20 (erk. nr. 25.296) voor werken tot 1.810.000 €. Download onderaan de pagina onze bedrijfsfolder!

Voor alle andere bouwwerken en interieur- en winkelinrichting verwijzen we naar ons moederbedrijf Beneens.